Resultaten voor optimaliseren

   
   
 
optimaliseren
Optimaliseren Theorie wiskunde.
Bij optimaliseringsproblemen wordt er gevraagd naar de maximale of minimale waarde van een bepaalde grootheid. Er kan bijvoorbeeld worden gevraagd naar de maximale afmetingen van de inhoud van een doos of de minimale kosten van de omheinig van een stuk land. Bij het algebraïsch oplossen van optimaliseringsproblemen kan het volgende schema worden gevolgd. Leid uit de situatie af welke twee grootheden een rol spelen. In de vraagstelling staat één van deze grootheden. Stel van beide grootheden de formule op. Maak uit de formule van de grootheid die niet gevraagd wordt één van de variabelen vrij. Substitueer de gevonden uitdrukking in de formule van de grootheid die wel gevraagd wordt.
optimaliseren Nederlands woordenboek Woorden.org.
iets zo goed mogelijk maken of de beste oplossing voor een probleem zoeken. de communicatie tussen werkgever en werknemer optimaliseren. Correct gespeld optimaliseren komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. 2 definities op Encyclo. afhankelijk van het geval minimaliseren bijv. winstde variabele zo dicht mogelijk houden bij een vooropgestelde waarde bijv. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 100% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord optimaliseren.
optimaliseren WikiWoordenboek.
afgeleid van het Franse optimaliser met het achtervoegsel eren. overgankelijk optimaal maken in de meest gunstige omstandigheden of tot de gunstigste oplossing brengen gegeven een bepaald criterium en bekende randvoorwaarden. Zie Wikipedia voor meer informatie. Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 13. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Achtervoegsel eren in het Nederlands. Zwak werkwoord d in het Nederlands. Werkwoord in het Nederlands. Niet-samengesteld werkwoord in het Nederlands. Overgankelijk werkwoord in het Nederlands.
Samsung Smart Manager wat is app optimalisatie?
Zoals de naam al aangeeft moet dit ervoor zorgen dat het stroomverbruik van de applicaties op je smartphone geoptimaliseerd wordt. Je hoeft niet altijd door te hebben dat een applicatie op de achtergrond actief blijft. Per applicatie kan je aangeven wat er met de app moet gebeuren. Standaard zie je bij de applicaties automatisch optimaliseren staan. Bij deze keuze zal het toestel zelf applicaties afsluiten of juist actief houden. Dit is afhankelijk van het gebruik. In Smart Manager kan je er ook voor kiezen om iedere 3 5 of 7 dagen de apps te optimaliseren. Dit betekent dat wanneer je een applicatie gedurende de gekozen dagen niet hebt gebruikt de app automatisch afgesloten wordt.
Optimalisatie Wikipedia.
Optimaliseren 3 definities Encyclo.
Verbuigingen heeft geoptimaliseerd volt.deelw. Toon alle vervoegingen iets zo goed mogelijk maken of de beste oplossing voor een probleem zoeken Vo. Nederlands zo goed of gunstig mogelijk maken. Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl online sinds 2007 is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
Optimaliseren van lokale schijf in Windows 10 Decomputer.be.
Met de rechterkant van muis klikken op de lokale schijf en eigenschappen kiezen. Ga naar het tabblad extra. Onder het tabblad extra kan je optimaliseren terugvinden. Klik vervolgens op optimaliseren. Selecteer het station C en klik op optimaliseren. Windows 10 detecteert of je lokale schijf een SSD of een harde schijf is. Een SSD wordt enkel getrimd en niet gedefragmenteerd. In Windows 10 kan je het optimaliseren van de lokale schijf ook plannen. Je kan er voor opteren de lokale schijf dagelijks wekelijks of maandelijks te optimaliseren. Als je de lokale schijf regelmatig optimaliseert dan is het optimaliseren natuurlijk ook snel uitgevoerd. In principe is optimaliseren van de C voldoende.
optimaliseren Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen optimaliseren DE optimaliseren EN optimaliseren ES. Bronnen interglot ICT-Woordenboek Download IATE European Union 2017. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. 16 tekenen dat je helemaal klaar bent met je zwangerschap. Schimmel ontdekt in favoriet babyspeelgoed. Herkenbaar Aan mijn tweede kind het spijt me.

Contacteer ons