Zoeken naar zoekrobot

   
   
 
zoekrobot
zoekrobot ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
1.0 computerprogramma dat websitegegevens opslaat. Relations to other words. Also search for zoekrobot in. computerprogramma dat websites bezoekt en gegevens daaruit ten behoeve van een zoekmachine opslaat in een database. Spelling and inflected forms. Relations to other words.
Zoekmachines Zoekrobots in Belgiƫ en Nederland Linknet.
Handige startpagina met een overzicht van de zoekmachines in Belgie en Nederland. Welke zoekmachine u wil gebruiken hangt af van uw eigen voorkeur de slimste zoekmachines zijn echter de meta zoekmachines.
zoekrobot WonderWijsWeb ICT-tip van de week.
Wie zoekt met Google vind soms overbodige niet aangepaste informatie en leerlingen vinden het meestal moeilijk om goede en relevante zoekresultaten te scheiden van de rommel. De zoekresultaten bij deze zoekrobot tonen informatie die voor leerlingen is bedoeld. 0733 Gepost door Geert Kraeye Tags zoekrobot informatievaardig tool zoeken del.icio.us Facebook. Jouw zoekmachine voor de lagere school geschikt? Een extra zoekmachine die bedoeld is voor de lagere school. Je kunt het leerjaar aanklikken de groep en de zoekresultaten worden gefilterd in functie van de doelgroep. Goed om deze tool even van naderbij te bekijken! Heeft het een meerwaarde? Helpt het de leerling verder? Aan u om het even uit te testen. Meer info ook via deze bron.
Zoeken op internet Achtergrond Wiskunde google informatietechnologie metadata zoekmachine zoekrobot search engine indexeren alta vista ilse metatags NEMO Kennislink.
Dat tweede onderdeel noemt men ook wel de zoekrobot. Veel zoekmachines hebben een mogelijkheid om je website aan te melden. De zoekmachine weet dan van het bestaan van je website maar nog niet waar de pagina over gaat. Dat is een lastig probleem dat de robot moet oplossen om de website zinnig te kunnen indexeren. Dat indexeren is in wezen niet anders dan een lange lijst maken van websites met een omschrijving waar ze over gaan.
KlasCement Zoekrobot.
Preventieadviseur GOK / Zorgcoƶrdinator Pedag. begeleider Inspectielid Administratief Personeel Met pensioen Ouder Ander. Oude aankondigingen niet tonen Oude aankondigingen wel tonen. Open de HTML-code van de pagina waarin je de zoekrobot van KlasCement wil plaatsen. Kopieer onderstaande code in de HTML-code op de plaats waar je de zoekrobot wenst ergens tussen body en /body. Code genereren Code selecteren. Er mag geen code en lay-out gewijzigd worden! De zoekrobot moet dus op je site geplaatst worden in een grijs kader met een oranje zoekknop typerend aan KlasCement. Laat het ons zeker weten als je de plug-in geplaatst hebt op je site. Deze websites plaatsten de plug-in. 05.06.2012 Yurls Tiny Rossar. 06.05.2015 Creatief met ICT.
Lijst van zoekmachines Wikipedia.

Contacteer ons